Row selection bug

Dec 8, 2010 at 5:25 PM
Edited Dec 8, 2010 at 5:25 PM

I don't know maybe this bug was already posted.

To reproduce it do the next steps.

1) Open the 17th example with the name  "Selection".

2) Select Row in SelectionMode groupbox.

3) Uncheck EnableMultiSelection.

4) Click on any row.

First of all, there is no active cell.

Second, keyboard selection is not working anymore.

 

Dec 15, 2010 at 3:20 PM
Edited Dec 15, 2010 at 3:21 PM

Small addition.

_grid.Selection.ActivePosition.Row and

_grid.Selection.ActivePosition.Column

always return -1 in this situation.

Coordinator
Dec 16, 2010 at 7:18 AM

I've tried sample 17, and it works fine. I could move selection with keyboard, and i could see visibly where the active cell is

Dec 16, 2010 at 11:56 AM
Edited Dec 16, 2010 at 11:58 AM

Did you do the next steps ???

2) Select Row in SelectionMode groupbox.

3) Uncheck EnableMultiSelection.

If i check EnableMultiSelection than all is fine. But if i uncheck EnableMultiSelection and select selection mode as row, then as i said above.

Dec 16, 2010 at 3:20 PM

Method RowSelection.SelectRow(...). I comment following lines and it seems to me everythin is ok now.

 

if (this.EnableMultiSelection == false)
  this.Grid.Selection.ResetSelection(false);

 

 

Coordinator
Dec 16, 2010 at 8:03 PM
meddows wrote:

Did you do the next steps ???

2) Select Row in SelectionMode groupbox.

3) Uncheck EnableMultiSelection.

If i check EnableMultiSelection than all is fine. But if i uncheck EnableMultiSelection and select selection mode as row, then as i said above.

Yes, i did that.

Which SourceGrid version are you using?

Dec 17, 2010 at 1:27 PM
Edited Dec 17, 2010 at 1:28 PM

SourceGrid_4_30_src

Anyway I'm going to use my fix for now.

Thanks for support. I don't know why you can't reproduce it.

Coordinator
Dec 18, 2010 at 9:49 AM

Try reproducing the issue on the latest version.

Source code is in bitbucket: https://bitbucket.org/dariusdamalakas/sourcegrid/overview

If you can reproduce it with up-to-date source, then it will definetely be a bug. If not, then you are simply using an older version

Dec 20, 2010 at 12:15 AM
Coordinator
Sat at 6:49 PM<abbr></abbr>

<input id="ctl00_ctl00_MasterContent_Content_PostRepeater_ctl14_PostId" name="ctl00$ctl00$MasterContent$Content$PostRepeater$ctl14$PostId" type="hidden" value="537679" />

Try reproducing the issue on the latest version.

Source code is in bitbucket: https://bitbucket.org/dariusdamalakas/sourcegrid/overview

If you can reproduce it with up-to-date source, then it will definetely be a bug. If not, then you are simply using an older version

 

---------------------------------------------------------------------------------

I replaced the code  and it works fine!

Dec 20, 2010 at 1:54 PM

Ok. I've tried sourcegrid-c161edf8501f version and it hasn't this bug.